REMODELARE COPORALĂ SIGHETU MARMAŢIEI

Remodelare corporală - Criolipoliză - Lipoliză - Masaj Starvac - Slim Light Laser - Drenaj limfatic - EMS - V-shape - Slăbire - Tratamente faciele - Plasma pen Sighetu Marmaţiei

REMODELEREA CORPORALĂ SIGHETU MARMAŢIEI: Transformarea ta începe aici

Bine ați venit în centrul nostru de remodelare corporală din Sighetu Marmaţiei, unde vă ajutăm să atingeți obiectivele de sculptare și tonifiere a corpului într-un mod sigur și eficient. Suntem liderii în Sighet în ceea ce privește serviciile de remodelare corporală și suntem aici pentru a vă ghida în călătoria voastră către o versiune mai strălucitoare a voastră.

De ce să alegeți remodelarea corporală în Sighet?

Remodelarea corporală este o modalitate eficientă de a vă sculpta silueta și de a vă îmbunătăți starea de bine generală. Cu ajutorul experților noștri în remodelare corporală și tehnologiilor de vârf, vă oferim tratamente personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client.

Avantaje ale remodelării corporale cu noi:

Tonifiere și Conturare: Tratamentele noastre vizează tonifierea și conturarea diferitelor zone ale corpului, pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.

Experiență și Expertiză: Cu o experiență vastă în domeniul remodelării corporale, suntem dedicați să vă oferim  bune soluții și să vă ghidăm către succes.

Tehnologie Avansată: Utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a vă asigura  bune rezultate într-un mod sigur și confortabil.

Personalizare Individuală: Înțelegem că fiecare client are nevoi unice, așa că adaptăm fiecare tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Rezultate Durabile: Remodelarea corporală oferă rezultate vizibile și de durată, ajutându-vă să vă bucurați de o siluetă îmbunătățită pe termen lung.

aparatura criolipoliza sighetu marmatiei

SCAPĂ DE GRĂSIMEA NEDORITĂ PRIN PROCEDURA DE CRIOLIPOLIZĂ 360

Descoperiți secretul siluetei perfecte cu criolipoliza 360 la centrul nostru din Sighetu Marmatiei. Tehnologia avansată a criolipolizei vă permite să scăpați de grăsimea nedorită, fără intervenții chirurgicale sau timp de recuperare. Obțineți rezultate vizibile și revoluționare pentru conturul dvs. corporal într-un mediu profesional și sigur.

Noua generație de aparate de criolipoliză aduce o abordare îmbunătățită, tratând cu 60% mai mult țesut într-o singură ședință.


NOUA GENERAȚIE DE APARATE EXPUSE LA FRIG ÎNTREG ȚESUTUL VACUUMAT ÎN MANIPUL, în timp ce generațiile anterioare aveau două plăci în manipul care se răceau și care expuneau la frig doar țesutul cu care intrau în contact.


‼ Criolipoliza 360 de grade reprezintă o procedură de remodelare corporală de ultimă generație.‼ Criolipoliza implică expunerea zonei tratate la temperaturi negative de până la -11°C.


Studii au arătat că celulele adipoase sunt mai vulnerabile la temperaturi scăzute decât celelalte țesuturi din jur – piele, mușchi. Celulele adipoase expuse criolipolizei se inflamează și se desprind de celelalte țesuturi. Apare fenomenul numit apoptoză. Apoptoza reprezintă o formă de moarte celulară programată, prin care celulele își declanșează propria auto-distrugere. Apoi intervin macrofagele care „fac curățenie”, fagocitând/distruge celulele adipoase muribunde. Fenomenul de eliminare este natural, organismul eliminând treptat celulele adipoase afectate de tratamentul prin criolipoliză în 3-5 săptămâni.

Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe Oferte și Rezultate
procedura de injectoare lipoliza

Lipoliză Injectabilă - Redefinind forma corpului cu Eleganță

Experimentați puterea transformării cu lipoliza injectabilă la centrul nostru din Sighetu Marmatiei. Această tehnică inovatoare vă permite să dizolvați grăsimile nedorite și să obțineți un contur corporal mai definit și mai ferm. Cu un personal experimentat și calificat, suntem alegerea perfectă pentru atingerea obiectivelor dumneavoastră de frumusețe și îngrijire a corpului.

 
 
 
 

Cum Funcționează Procedura de Lipoliză? 💉💡

Lipoliza este o metodă minim invazivă care presupune injectarea unor substanțe chimice lipolitice. Acestea acționează asupra depozitelor localizate de țesut adipos, topind grăsimea în mod eficient. Acest tratament este ideal pentru zone precum barbia dublă/gusa, abdomen, genunchi, fese, brațe și șolduri.

✨ Beneficiile Lipolizei Injectabile:

 • Slăbire Localizată: Tratează depozitele de grăsime în zonele-cheie ale corpului.
 • Efect Non-Invaziv: O alternativă sigură și non-invazivă la intervențiile chirurgicale.
 • Rezultate Vizibile: Observă o transformare vizibilă în aspectul și forma corpului tău.
 • Personalizare: Numărul de sesiuni este adaptat nevoilor tale individuale.

👍 Recomandare pentru Rezultate Optime: Se recomandă efectuarea a cel puțin două sesiuni pentru a obține rezultatele dorite și pentru a maximiza beneficiile tratamentului.

Descoperă Lipoliza Injectabilă și redescoperă încrederea în frumusețea ta! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi

masaj starvac

Masaj Starvac - Transformarea Celulitei în Trecut!

Experimentați relaxarea și remodelarea cu masajul Starvac în Sighetu Marmatiei. Tehnica avansată a acestui masaj vă permite să reduceți aspectul celulitei, să îmbunătățiți circulația sângelui și să obțineți o piele mai fermă și mai netedă. Beneficiați de această experiență de înfrumusețare într-un mediu relaxant și profesional.

Beneficiile Masajului Starvac:

 • Reducerea Semnificativă a Celulitei: Starvacul atinge zonele problematice, ajutând la diminuarea aspectului de coajă de portocală.
 • Restaurarea Elasticității Pielii: Pielea devine mai fermă și mai elastică, redându-i aspectul sănătos și tânăr.
 • Drenarea Sistemului Limfatic: Procesul de drenare ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește circulația limfatică.
 • Stimularea Musculaturii: Ajută la tonifierea și întărirea musculaturii, contribuind la un aspect mai conturat.
 • Accelerarea Procesului de Recuperare: După un antrenament intens sau o perioadă solicitantă, masajul Starvac ajută la recuperarea rapidă a mușchilor.

Rezultate Imediate și Durabile: Majoritatea clienților observă îmbunătățiri semnificative încă de la prima ședință. Pentru rezultate optime, combină tratamentul cu o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și un aport adecvat de lichide.

Descoperă Masajul Starvac și lasă celulita în trecut! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi.

slim light laser

Slim Light Laser - Transformarea Ta într-un WOW Absolut!

Descoperiți puterea luminii pentru remodelarea corporală cu Slim Light Laser în Sighetu Marmatiei. Tehnologia avansată a acestui tratament vă permite să scăpați de grăsimea nedorită și să obțineți un corp tonifiat și conturat. Bucurați-vă de rezultate vizibile și de o senzație de bine într-un mediu confortabil și prietenos.

De Ce Alegeți Slim Light Laser?

✨ Rezultate Uimitoare: Transformarea ta începe într-un mod spectaculos chiar de la prima ședință.

🔬 Tehnologie Avansată: ZENTISSE utilizează 200 de fasciculi laser pentru a acționa asupra grăsimilor superficiale și profunde.

🔄 Slăbire Eficientă: Pătrunderea profundă a laserului ajută la topirea grăsimilor în zonele-cheie ale corpului.

👤 Tratament Personalizat: Fiecare sesiune este adaptată nevoilor tale individuale pentru a obține bune rezultate.

📆 Progres Vizibil: Observă cum corpul tău se transformă și devine mai ferm cu fiecare ședință.

Descoperă puterea lui Slim Light Laser și bucură-te de o transformare uimitoare. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi

Drenaj Limfatic - Activează-ți Cercul de Sănătate cu Lymphastim!

Experimentați beneficiile drenajului limfatic în Sighetu Marmatiei. Acest tratament delicat și eficient vă ajută să eliminați toxinele și excesul de lichide din corp, îmbunătățind circulația și reducând umflarea. Bucurați-vă de o senzație de ușurare și relaxare în timp ce vă îmbunătățiți starea de sănătate și aspectul pielii.

👉🏼 Siguranță și Rezultate Garantate 👈🏼

Contracțiile blânde produse de Lymphastim oferă senzația unui masaj relaxant, în timp ce presiunea controlată stimulează sistemul circulator. Până la finalul ședinței, se realizează un drenaj limfatic eficient, contribuind la eliminarea grăsimilor și toxinelor din organism.

 

☀️ Toxinele pot fi principalii vinovați pentru problemele precum celulita, edemele, limfodemele și afecțiunile venoase, cum ar fi varicele. Drenajul limfatic îți oferă o soluție sănătoasă și plăcută pentru a elimina aceste neplăceri.

 

Experimentează beneficiile drenajului limfatic cu Lymphastim și investește în sănătatea și frumusețea ta! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi

Ems Sculptor - Transformarea Corporală cu Tehnologia HI-EMT

Descoperiți tehnologia avansată a EMS Sculptor în Sighetu Marmatiei. Acest tratament inovator vă permite să tonifiați și să modelați corpul cu ajutorul stimulării musculare electromagnetice. Beneficiați de rezultate vizibile și de o siluetă mai sculptată, fără eforturi suplimentare în sala de sport.

🧐 Ce Beneficii Poți Obține? 👉🏻 Ems Sculptor promovează creșterea masei musculare, tonifierea și definirea mușchilor. De asemenea, accelerează metabolismul grăsimilor prin lipoliză sau distrugerea celulelor adipoase.

 

Desigur, este important să menținem echilibrul. Ems Sculptor completează perfect stilul tău de viață activ, însă sportul rămâne un element esențial. Exercițiile fizice antrenează toți mușchii organismului, nu doar pe cei vizați în tratamentele cu Ems Sculptor. Acesta este secretul unei vieți lungi și sănătoase.

 

Descoperă cum Ems Sculptor poate să te ajute să-ți atingi obiectivele de transformare corporală. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi.

Masaj V-Shape - Transformarea Corporală Prin Tehnologii Avansate

Experimentați conturarea și tonifierea cu masajul V Shape în Sighetu Marmatiei. Această tehnică avansată de masaj vă ajută să sculptați și să ridicați zona feței și a gâtului, oferindu-vă un aspect ferm și tânăr. Bucurați-vă de o experiență de înfrumusețare relaxantă și revitalizantă.

✨ Tehnologiile Incluse în V-Shape:

 1. Radiofrecvența: Încălzește dermul și stimulează producerea de noi fibre de colagen și elastină, rezultând o piele mai netedă, mai elastică și cu aspect sănătos. Beneficiezi de un efect de lifting și o siluetă mai bine conturată.

 2. Infraroșu: Elimină rezistența pielii la curentul electric, stimulând metabolismul, activitatea celulară și reabsorbția edemelor. Acest lucru înseamnă mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit.

 3. Vacuum Pulsat: Îmbunătățește fluxul sangvin și limfatic, contribuind la eliminarea reziduurilor și facilitând „dezlipirea” țesuturilor cutanate și subcutanate pentru rezultate eficiente.

 4. Role Mecanice: Ameliorează aspectul pielii prin masaj, favorizează drenajul și permit realizarea unui tratament blând și extrem de plăcut.

Masajul V-Shape reprezintă o soluție completă pentru o piele fermă, sănătoasă și frumoasă. Experimentează această tehnologie avansată și transformă-ți corpul într-un mod revoluționar.

Slăbire Eficientă cu Capsula cu Infraroșu Slim Active

Descoperiți puterea tratamentului de slăbire infraroșu în Sighetu Marmatiei. Acest tratament non-invaziv utilizează căldura infraroșie pentru a stimula metabolismul, a arde grăsimile și a elimina toxinele din corp. Obțineți rezultate vizibile și vă simțiți revitalizați și tonifiați într-un mediu confortabil și relaxant.

Prin generarea de căldură pătrunzătoare și profundă cu raze infraroșii, procesul de lipoliză (arderea grăsimilor) este activat. În doar 30 de minute de tratament cu raze infraroșii, se ard aproximativ 750 de calorii.

 

Razele infraroșii pătrund în profunzimea pielii, ajungând până la 10 mm sub suprafață, activând procesul de topire a grăsimilor în interiorul corpului și eliminarea colesterolului.

 

Pe măsură ce porii pielii se deschid și elimină toate deșeurile metabolice, stratul superficial de celule moarte este exfoliat. Rezultatul? O piele luminoasă, revigorată, radiind vitalitate, cu o tonicitate și elasticitate mult îmbunătățite.

 

Descoperă beneficiile Capsulei cu Infraroșu Slim Active și transformă-ți corpul și pielea într-un mod revoluționar. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi.

Tratamente Faciale și Pentru Vergeturi cu Injectări NanoSoft - Biorevitalizare și Reducerea Ridurilor Fine

Bucurați-vă de răsfățul și îngrijirea pielii cu tratamentele faciale disponibile în Sighetu Marmatiei. De la hidratare și curățare până la revitalizare și regenerare, oferim o gamă largă de tratamente personalizate pentru nevoile unice ale pielii dumneavoastră. Descoperiți secretul unei pielii sănătoase și strălucitoare cu serviciile noastre de înfrumusețare facială.

Durată și Eficacitate: Durata tratamentului pentru o anumită zonă poate varia între 30 și 60 de minute, în funcție de suprafața tratată. Rezultatele sunt vizibile și palpabile imediat.

🧏🏼‍♀ Cine Poate Beneficia: Tratamentele cu NanoSoft sunt recomandate în special persoanelor cu ten predispus la riduri, ten obosit cu piele flască, ten cu cicatrici și, mai ales, persoanelor care doresc să-și mențină frumusețea și să reducă semnele îmbătrânirii.

Experimentează puterea tratamentelor cu NanoSoft și bucură-te de un ten revitalizat și întinerit. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi

Plasma Pen - Transformarea Pielii

Experimentați magia regenerării pielii cu Plasma Pen în Sighetu Marmatiei. Acest tratament revoluționar utilizează tehnologia de plasma pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii, reducând semnele de îmbătrânire și corectând imperfecțiunile. Obțineți o piele mai tânără și mai netedă cu ajutorul acestui tratament non-invaziv și eficient.

🔸 Procedura și Rezultate: Plasma Pen funcționează prin procesul non-ablativ de sublimare, creând un arc electric mic asemănător cu un fulger. Acest arc afectează zonele dermice și epidermale cu probleme estetice, fără a răspândi căldură în zonele înconjurătoare. Rezultatul? Contracția și strângerea celulelor pielii. Excesul de piele se reduce, tonificând și ridicând pielea. Primele rezultate se văd în doar 3 săptămâni.

🔸 Durată și Detalii: Tratamentul durează între 20 și 30 de minute, în funcție de zona tratată și severitatea cazului. Efectul secundar minor poate include pete maronii cu aspect de cruste, care dispar în 7 zile, lăsând în urmă o piele nouă și revigorată.

🔸 Recomandări și Programare: Sesiunile de tratament se repetă la un interval de 6-8 săptămâni, iar pentru rezultate optime, se recomandă un set de 3 sesiuni.

Descoperă beneficiile tratamentului cu Plasma Pen și redescoperă frumusețea și vitalitatea pielii tale. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o consultație, nu ezita să ne contactezi