Bicicletă infraroșu SIGHETU MARMAȚIEI

Infrashape - Bicicletă orizontală + Body Roll
Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe Oferte și Rezultate
Fă alegerea potrivită

Descoperă Secretul Slăbirii cu Infrashape - Bicicleta Infraroșu Sighet

Bucură-te de beneficiile unei siluete de invidiat cu Infrashape – Bicicleta Orizontală + Body Roll, disponibilă exclusiv în cadrul Salonului de Frumusețe din Sighet. Tehnologia infraroșu și inovația unei biciclete de ultimă generație se unesc într-o experiență de fitness revoluționară.

Reducerea centimetrilor în plus

Tonifierea musculaturii

Stimularea metabolismului

Îmbunătățirea stării generale de sănătate

Infrashape utilizează căldura blândă a razelor infraroșii pentru a amplifica efectele antrenamentului. În timp ce pedalezi pe bicicleta orizontală de ultimă generație, infraroșul pătrunde adânc în țesuturi, activând procesul de ardere a grăsimilor și accelerând metabolismul.

 

 

Te așteptăm!

Alătură-te comunității determinate de oameni care își doresc să obțină rezultate spectaculoase într-un mediu prietenos și profesional. La Salonul nostru, nu vei găsi doar un antrenament, ci și o echipă dedicată să te sprijine în călătoria ta către sănătate și frumusețe.

Transformă-ți viața cu Infrashape – Bicicleta Infraroșu Sighet și descoperă încrederea nemaiîntâlnită în propria ta putere!

Pentru programări și informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Află mai multe despre

*apasă pe serviciul dorit pentru a afla mai multe

❓ Cu ce este mai eficient antrenamentul la InfraShape decât alte forme de antrenament?
În capsula aparatului în care pedalezi sunt 30-50*C, ceea ce intensifică procesele metabolice, astfel încât organismul va arde mai intens și mai rapid grăsimile stocate în depozitele lipidice, decât prin orice alt tip de antrenament. Toate tehnologiile încorporate în structura aparatului, precum intensitatea vidului creat, acțiunea lămpilor de colagen, viteza de pedalare și nivelul de dificultate, contribuie la creșterea calității antrenamentului și la arderea rapidă a grăsimilor.
❓ Câte ședințe de antrenament se recomandă pe săptămână?
Dacă sunteți sedentar și aveți un surplus de greutate, recomandarea noastră este de 2-3 antrenamente pe săptămână.
Dacă sunteți o persoană activă și prestați și alte activități fizice sau aveți nevoie doar de o mică scădere în greutate, vă recomandăm 1-2 ședințe săptămânal.
Fiecare clientă va primi câte o fiola pentru accelerea metabolismului (drenacel Phytomarine cu Garcinia Cambogia + Fucus + Laminaria + Crom) încălzirea se face pe banda cardio 20 minute, după care se face împachetarea cu folie și va face antrenamentul propriu zis. Obligatoriu prosop personal și adidași de sală.
În urma antrenamentului se pot arde între 1.000 și 2.000 de kcal.

Utilizarea regulată a Masajului cu Body Roll te ajuta la diminuarea celulitei si eliminarea aspectului inestetic de coaja de portocala al pielii, prin stimularea circulației sanguine și a metabolismului local. Masajul efectuat cu Echipamentul Roll ajuta de asemenea la îmbunătățirea tonusului muscular și la relaxarea mușchilor, ceea ce este benefic în special după antrenamente intense sau perioade de stres.

În concluzie, Masajul cu Body Roll este un masaj anticelulitic de înaltă eficienta care urmareste formele naturale ale corpului si care ajuta la reducerea celulitei și la îmbunătățirea aspectului pielii. Utilizarea regulată a acestuia iti reda increderea in tine si te face sa te simti bine in pielea ta!